• Bonusta Marks & Spenceriltä

Bonusta Marks & Spenceriltä

S-Etukortti on merkki asiakasomistajuudesta ja avain etuihin myös Marks & Spencerillä Suomessa. S-ryhmä toi Suomeen ensimmäiset Marks & Spencer -myymälät syksyllä 2014.
Myymälät sijaitsevat Hämeenlinnassa, Helsingissä, Jyväskylässä, Lappeenrannassa, Porvoossa ja Tampereella.
 
Keskittämällä ostoksiaan S-ryhmän liikkeisiin ja palveluihin asiakasomistajat saavat jopa 5 % Bonusta. Bonus on ostohyvitys, joka maksetaan kuukausittain ostojen perusteella. Bonus kertyy S-Etukortilla. S-Etukorttia näyttämällä asiakasomistajat saavat myös erilaisia tuote- ja palveluetuja sekä S-ryhmästä että kaupallisilta yhteistyökumppaneilta. Lue lisää asiakasomistajuudesta S-kanavalta.
 
 

S-RYHMÄ

 
S-ryhmä on merkittävä suomalainen, osuustoiminnallinen kaupanalan yritysryhmä. Se muodostuu Suomen Osuuskauppojen Keskuskunnasta (SOK) ja sen tytäryhtiöistä sekä 20 alueosuuskaupasta ja kahdeksasta paikallisosuuskaupasta. Osuuskauppojen jäsenet eli asiakasomistajat omistavat osuuskaupat, jotka puolestaan omistavat keskusliike SOK:n. Vuoden 2013 lopussa S-ryhmän asiakasomistajien määrä oli 2 109 025.
 
S-ryhmän liiketoiminnan tarkoituksena on tuottaa kilpailukykyisiä palveluja ja etuja asiakasomistajille. Ryhmän päämääränä on tarjota asiakasomistajilleen kaikkialla Suomessa monipuoliset palvelut ja laaja toimipaikkaverkosto. Kaiken toiminnan lähtökohtana ovat asiakkaan palvelutarpeet ja arjen helpottaminen hyödyllisten palveluiden ja etujen avulla.
 
S-ryhmä tuottaa päivittäis- ja käyttötavarakaupan, liikennemyymälä- ja polttonestekaupan, matkailu- ja ravitsemiskaupan, auto- ja autotarvikekaupan sekä maatalouskaupan palveluja. Lisäksi S-Pankki tarjoaa pankkipalveluja.
 
Kotimarkkinoiden lisäksi S-ryhmällä on kansainvälistä liiketoimintaa Venäjällä ja Baltian maissa, jossa harjoitetaan marketkauppaa sekä matkailu- ja ravitsemiskauppaa. Pietarissa toimii kolme Sokos Hotellia ja Tallinnassa yksi. Prismoja on 17 Venäjällä, yhdeksän Virossa, viisi Latviassa ja kolme Liettuassa.
 
S-ryhmällä oli vuoden 2013 lopussa 1 646 toimipaikkaa. S-ryhmässä työskenteli vuoden 2013 lopussa 41 784 palvelualan ammattilaista.