As seen in British Vogue

Nyt M&S Helsingissä! Asut suoraan Voguen sivuilta.
 
Lisää kierroksia arkityyliisi mustilla ja valkoisilla vaatteilla, jotka tekevät tyylikkäästä pukeutumisesta helppoa. ”Kyse on yksinkertaisuudesta, jossa on ripaus terävää täsmällisyyttä”, sanoo Voguen muotitoimittaja Julia Hobbs.
 

1. Nurinkurinen tyyli

”On aika jättää sovinnaisuus sikseen ja yhdistellä parhaita arkivaatteita juhlavampiin, kiusoitteleviin vaatekappaleisiin”, Julia sanoo. Vaihda valkoinen paitapusero hyvin leikattuun T-paitaan, jossa on merihenkiset napit. Tee tyylistäsi ennen näkemätön, jopa outo. Saat muotimaailman täyden tuen tyylikokeiluillesi!
 
 
 
T-Paita 49,95
 

2. Työbleiseri

Korosta vartaloa imartelevan mekon mittasuhteita sulavalinjaisella mustalla bleiserillä. Tämä rennon tyylikäs bleiseri on välitön vastine miesten puvuntakille – täydellinen vaate aamusta iltaan.
 
 
Pitkä bleiseri 159,00, mekko 89,95 
 

3.Kääriydy vaatteisiin

Kääriydy hameeseen ja nopea, mutta upea päivitys kävelypukuusi on valmis. Hienostunut ja helppokäyttöinen kietaisuhame tekee tyylikkyydestä yksinkertaista niin työ- kuin vapaapäivinä, jolloin haluat loistaa. Viimeistele tyyli kaupunkikelpoiseksi klassisella, valkoisella T-paidalla ja uusilla, valkeutta hohtavilla tennareilla.
 

 Kietaisuhame 69,95
 

4. Kokeile leikattuja lahkeita

”Näin olet modernisti chic Ranskan Rivieran tapaan” Julia kertoo. ”Mikään ei sovi kesään kuten pari prässättyjä, kalkinvalkoisia housuja – ja tänä kesänä kulttihousut ovat saaneet poikamaista lisää liioitellun rennosta leikkauksesta ja leikellyistä lahkeensuista. Nahkaiset tennarit tekevät tyylistä täysin toimistokelpoisen, ja täysin ajanmukaisen.”

  Culotte-housut 69,95

 5. Lisää volyymiä

”Tee ylellisestä nahkahameesta päivätyylisi perusvaate. Huomaa leikkaus: unohda kynähameen silhuetti – nyt panostetaan taiteelliseen swing-tyyliin ja syviin taskuihin. Korosta rentoa tyyliä yhdistämällä hameeseen reipas maskuliininen miestenpaita, hihat tietysti ylös käärittyinä.”
 
 
Nahkahame 259,-
 
As seen in Vogue –asujen tuotteet vain Marks & Spencer Helsingistä. Tuotteita rajoitettu määrä.
 
Photographer: Ralph Gibson / Stylist: Verity Parker / Make-up artist: John McKay
Hair stylist: Ramsell Martinez / Model: Steffy Argelich