• Farkkujen valintaopas

Farkkujen valintaopas

Mikään vaatekaappi ei ole valmis ilman täydellisiä, mukavalta tuntuvia farkkuja. Farkkuoppaamme auttaa sinua löytämään itsellesi sopivan mallin, joka imartelee kurvejasi ja istuu päällesi kuin valettu.

 

 1.Jeggings
Kurveja hivelevissä jeggingseissä yhdistyy skinny-farkkujen selkeä muoto ja leggingsien ylivertainen mukavuus. Tummemmissa sävyissä housut luovat veistoksellisen siluetin, kun taas kirkkaammat sävyt ovat mahtava lisä tuomaan väriä asuun.

Tyylivinkki: Pue klassinen paitapusero tummasävyisten housujen seuraksi ja luot voittamattoman arkipäivä-lookin.
Jeggingsit alkaen 29,95
 
2.Skinny
Kapea tyyli joka on ihonmyötäinen, mutta ei kuitenkaan yhtä kireä kuin jeggingsit. Skinny-farkkujen kapea linja saa sääret näyttämään pidemmiltä ja hoikemmilta. Hyvä malli lisäämään farkkuvalikoimaasi lisää eleganssia. 
 
Tyylivinkki: Päivitä Skinny-farkkutyylisi uusilla valkoisilla lenkkareilla, jotka lisäävät tyyliisi ripauksen urheilullista eleganssia.
Skinny-farkut 49,95
 

3. Straight leg 
Straight leg –farkut ovat täällä taas ja ne voidaan yhdistää loafereista korkokenkiin. Tämä klassinen housumalli on imarteleva valinta joka tasapainottaa olemusta, luoden elegantin siluetin – ideaali malli pienikokoisille.

Tyylivinkki: Farkut ja ruudut ovat varma valinta – yhdistä farkkujesi kanssa perinteinen ruutupaita.  

Straight leg -farkut alkaen 29,95

4. Bootcut
Universaalisti imarteleva malli, joka on kapea säären yläosasta ja levenee polvesta alaspäin. Vintage tyylisiin housuihin sopii yhdistää yksinkertainen t-paita tai jos haluaa tavoitella retro-tyyliä voi housuihin yhdistää kukkakuosisen puseron.

Tyylivinkki: Helpon retro-tyylin saat aikaan yhdistämällä bootcut-farkut tyylikkäisiin loafereihin ja bomber-takkiin.
Bootcut-farkut alkaen 29,95

5. Boyfriend
Trendikkäät boyfriend-farkut saavat aikaan vaivattoman modernin vaikutelman ja ovat erittäin imartelevat säärille. Parhaan yhdistelmän saat aikaan yhdistämällä boyfriend-farkut löysän, lantiolle ylettyvän paidan kanssa. Kääri lahkeet ja asu on valmis. 

Tyylivinkki: Boyfriend-farkkujen kanssa ei voi mennä vikaan arjessa –pue housut pehmeän cashmere-paidan kanssa luoden helpon ja tyylikkään lookin.
Boyfriend-farkut alkaen 39,95
 
6. Girlfriend
Näytä pojille miten se tehdään girlfried-farkuilla. Girlfriend-farkut ovat kapeampi versio tavanomaisesta boyfriend-tyylistä, jolla saat luotua rennon olemuksen feminiinisemmällä otteella.
 
Tyylivinkki: Girlfriend-farkut sopivat täydellisesti yhteen näyttävien sandaalien tai lenkkareiden kanssa.
Girlfriend-farkut 59,95

7. Slim leg
Slim leg –farkut tarjoavat kapeamman mallin kuin straight leg –farkut, mutta antavat hieman enemmän tilaa kuin tavalliset skinny-farkut. Slim leg –farkut tarjoavat täydellisen tasapainon tyylikkäinä, mutta silti rentoina farkkuina.

Tyylivinkki: Pue päälle ylisuuri paita ja sujauta jalkaan tyylikkäät korot luoden tyylikkään kokonaisuuden, joka sopii tilanteeseen kuin tilanteeseen.
Slim leg -farkut 59,95
 
8. Relaxed skinny
Relaxed skinny –farkuissa yhdistyy skinny-farkkujen monipuolisuus ja boyfriend-farkkujen rentous. Hiukan tilavampi leikkaus tekee housuista sopivat jokaiseen tilanteeseen.

Tyylivinkki: Pukeudu farkkuun päästä varpaisiin ja yhdistä housujen pariksi farkkutakki.
Relaxed Skinny -farkut alkaen 39,95

9. Kickflare
Kapea leikkaus yhdistettynä hiljalleen leveneviin lahkeisiin. Nämä housut eivät vain imartele kurvejasi vaan antavat myös illuusion pidemmistä sääristä. Tämän kurvikkaan siluetin on helppo yhdistää korkoihin.
 
Tyylivinkki: Kokeile kickflare-farkkuja valkoisten lenkkareiden ja sinivalkoraidallisen paidan kanssa.

Farkkuvalikoima valihtelee myymälöittäin.