• Upeat asut suoraan britti-Voguesta!

Upeat asut suoraan britti-Voguesta!

British Voguessa nostettiin Marks & Spencerin kevään Autograph-asukokonaisuuksia esiin kohahduttavalla volyymillä. Löydät nuo aarteet nyt myös Helsingin liikkeestämme, mutta tuotteita on rajoitettu määrä. Mikäli muoti on sinulle intohimo, kannattaa tulla pian käymään. Autograph-mallistomme tuo huippudesignia ja luksusmateriaaleja meidän kaikkien ulottuville. Mallistoissa panostamme nykyaikaiseen, eleganttiin muotiin ja yksityiskohtiin. Älä piiloudu tänä keväänä, vaan näytä rohkeasti kuka olet ja astu valoon!
 
Vihreä Chunky Tape Jumper on rento, mutta äärettömän tyylikäs yläosa yhdisteltäväksi vähän juhlavammankin alaosan kanssa. Neuleessa voi viettää yhtä hyvin vapaapäivän kuin suunnata työpaikallekin. Vihreän sävy sopii täydellisesti suurelle osalle suomalaisia.
 

Scarf Print Dress toimii niin keväällä kuin kesällä. Kylmällä säällä siihen voi yhdistää kapeat housut tai vaikkapa tummanvihreät sukkahousut, kesällä mekko on omiaan paljaiden säärten ja matalien kenkien kera.
 

Rennon ilmava tyylikkyys ei tästä parane. Valkoinen Off the Shoulder Top ja Demin Culottes -housut pysyvät sileinä ilman silitysrautaakin. Mukavampaa ja tyyliikkämpää asua lämpimällä säällä ei olekaan!