• Rosien vastustamattomimmat alusasut

Rosien vastustamattomimmat alusasut

Rosie Huntington-Whiteley on englantilainen näyttelijä ja supermalli, joka jakaa kanssamme rakkauden laadukkaita alusasuja kohtaan. Suunnittelimme yhdessä Rosie for Autograph -alusvaatemalliston, joka perustuu ranskalaiseen pitsiin, luksussilkkeihin ja feminiinisiin kuoseihin. Kaiken on tarkoitus tuntua ihanalta päällä ja saada mahdollisen katsojan suu loksahtamaan auki. Elämästä kannattaa nauttia ja aluspukeutuminen on nautinnoista viattomimpia. Tai ainakin ihastuttavimpia…

ROSIE FOR AUTOGRAPH: Nude Rose™ Lace Body 59,95 €
Tämä upea body loppui englannissa verkkokaupastamme hetkessä, joten jos mielit saada pitsisen ihanuuden vaatekaappiasi, ja ennen kaikkea vartaloasi sulostuttamaan, kannattaa olla nopea.
 
Iik miten ihania alusasuja!
Hurmaavat vintage-henkiset alusasut yhdistelevät upeasti silkkiä ja pitsiä. Liivejä löytyy A:sta E-kuppiin. Romanttinen tyyli näkyy keväisissä alusasuissa kukkakuoseina ja pitsisinä yksityiskohtina. Rosien vastustamattomat yöasut yhdistelevät hienoja yksityiskohtia ja trendikästä vintage-tyyliä. Eksklusiivinen Rosie-mallistomme on täynnä ranskalaista estetiikkaa.

 
 Chemise 39,95, aamutakki 49,95. Rintaliivit 39,95, alushousut 19,95.
 
Rintaliivit 39,95, alushousut 19,95.