• Ei enää silmäpakoja

Ei enää silmäpakoja

Marks & Spenceriltä löydät hyvännäköiset ja taatusti kestävät sukkahousut. Monien innovaatioiden avulla olemme panostaneet sukkahousujen käytettävyyteen. Tutustu suosituimpiin sukkahousuimme!

Tunnethan jo lempijuttumme: silmäpaottomat sukkahousut?

Pienet asiat ovat suuria, kun niiden kanssa painii päivittäin. Sukkahousujen silmäpaot ovat juttu, jonka korjaaminen oli mielestämme vallankumouksellinen teko. Kehitimme taikalangat, jotka eivät pakene, vaikka sukkahousuihin tulisi pieni reikä.

Näitä ohuita sukkahousuja voi käyttää kaikessa arkipukeutumisessa.AUTOGRAPH 10 DENIER COOL COMFORT™ -sukkahousut, 12,95 €.

AUTOGRAPHin COOL COMFORT™ Ladder Resist Moisturising Matt Tights -sukkahousut sisältävät silmäpaottomuuden lisäksi myös MOISTURISING-ominaisuuden, joka tekee sääristäsi kauniin kosteutetut.

Kosteuttavien sukkahousujen materiaalissa on miljoonia pieniä mikrokuplia. Liikkeessä materiaalin pienet kuplat purkautuvat, ja ihonmyötäinen materiaali saa niiden sisällön imeytymään ihoon. Sukkahousuissa on kevyt tuki, joka parantaa verenkiertoa ja virkistää väsyneitä jalkoja. Kosteuttava vaikutus kestää jopa kymmenen käyttökertaa (teho on parhaimmillaan kolme käyttökertaa).

AUTOGRAPH VELVET TOUCH LUXE OPAQUE TIGHTS, 12,95 €

AUTOGRAPH VELVET TOUCH LUXE OPAQUE -sukkahousujen pinta on pehmeän samettinen. Mikrokuitunailon on materiaalina peittävä ja tuntuu iholla uskomattoman pehmeältä. 
Bodysensor-sukkahousut

M&S COLLECTION, 40 Denier Body Sensor™ Opaque Tights, 12,95 €

BODYSENSOR-innovaation sisältävät sukkahousut lämmittävät kylmällä ja viilentävät lämpimällä ilmalla. Ne tasaavat kehon lämpötilaa ja pitävät olon miellyttävänä.

Sukkahousujen materiaali koostuu kahdesta kerroksesta, mutta ne näyttävät ja tuntuvat aivan tavallisilta sukkahousuilta. Sukkahousut antavat lisälämpöä lämmittävän aluskerroksen tavoin. 

Sisätilojen lämmössä sukkahousujen kaksikerrosrakenne haihduttaa kosteutta pois materiaalin sisäkerroksesta ulkokerrokseen, jotta olosi pysyy viileänä ja raikkaana koko päivän. Kolmeen suuntaan joustava materiaali istuu täydellisesti.

Väsyvätkö päkiäsi korkokengissä?

Korkokenkien käyttäjän päkiät kiittävät sukkahousujen Hi Heel -ominaisuudesta. Hi Heel -sukkahousuissa on päkiän kohdalle tuleva tyyny, joka pysyy paikallaan varpaiden väliin tulevat ompeleen ansiosta. AUTOGRAPHin Hi Heel -sukkahousut ovat juhlaillan paras uutinen, mutta myös arjen helpottaja. 

Hi heel -innovaation avulla korkokenkien käytöstä tulee mukavampaa.

AUTOGRAPH HI HEELTM -HOSIERY MATT BODYSHAPER TIGHTS, 12,95 €

 

Tervetuloa mullistaville sukkahousuostoksille! Opastamme mielellämme sopivien sukkahousujen valinnassa.

 

Sukkahousujen koko-opas

 Koko Small   Medium Medium  Large  Large   Extralarge
 UK 8-12   14-16  8-12  14-16  10-14  18-24
 Pituus cm  150-164  150-164  165-176  165-176  177-183  155-176
 Lantio cm  86-100  101-107  86-100  101-107 86-100   108-122