• Kevätuutta

Kevätuutta

Kevättakki 69,95 €, useita värejä.

Keväiset takit ovat saapuneet myymälöihimme. Valikoimastamme löytyy niin kauniita ja ajattomia trenssejä useissa eri väreissä kuin sporttisempia kevyttoppatakkeja. Uskaltaisitko tänä vuonna valita trenssiksi vaikkapa pehmeän keltaisen?Trenssi

Käytännöllisen kevyttoppatakin avulla voit pidentää trenssin tai villakangastakin käyttöaikaa pukemalla kerrokset päällekkäin. 

Pronssinvärinen toppatakki 99,95 €.Mekko 39,95 €.

Ajankohtaisuutta ja keväistä ilmettä pukeutumiseen saat poimimalla tulevan kevään trendeistä kukkakuoseja, värikkäitä brodeerauksia tai vaikkapa keltaisen tai roosan sävyjä. Hameet jatkavat voittokulkuaan, ja valikoimastamme löydätkin kevättä kohti aina vain laajemman valikoiman myös toinen toistaan kauniimpia puolihameita - mekkoja unohtamatta!

Armollinen vanha roosa

Viileät pastellivärit ihastuttavat kevättalvella, mutta kaikille ne eivät ole se optimaalisin sävyvalinta. Pehmeä vanha roosa onkin loistava vaihtoehto viileiden pinkin ja vaaleanpunaisen tilalla. Kokeile rohkeasti väriä perinteisen mustan jakun sijaan!

Vanha roosa
Suoralinjainen jakku 49,95 €. Vanhan roosan lisäksi saatavana myös vaaleanharmaana. 

Tässä paidassa yhdistyy kevään trendikkäimmät hihat ja suosittu kuosi. Sinivalkoinen kauluspaita on klassikko, joka pitää pintansa tänäkin keväänä.