• Kauden tärkeimmät avaintuotteet

Kauden tärkeimmät avaintuotteet

 

Viittamainen parkatakki tuo trendikkään kerroksen kokonaisuuteen. Ilmojen lämmetessä kääri takin hihat ja anna paitiksen hihojen vilkkua pääosassa. Jos vierastat väljää yläosaa ja haluat tiimalasimaisen muodon esiin, kokeile kuroa takin vyötärö yhdellä kauden kuumimmista hiteistä, eli leveällä korsettimaisella vyöllä. Piristää takuulla vaatimattomammankin yhdistelmän.

M&S Collection -parkatakki 89,95 €. Valikoimissa Helsingin ja Tampereen myymälöissä.

Klassinen trenssi on ajankohtainen tänäkin keväänä. Hanki täydellisesti istuva hittitakki klassikkovärissä ja kaapissasi on aina tyylikästä päällepantavaa. Materiaalin hillitty hohto antaa ylellisen fiiliksen.

M&S Collection -trenssitakki 99,95 €. Valikoimissa kaikissa myymälöissä.

Kevään muodikkain ja monikäyttöisin vaate on paitapusero. Ajattele paitis uudelleen ja hanki se nyt rennon skarppina. Vitivalkoisen rinnalla sininen paitis on upeilla yksityiskohdillaan täydellinen hankinta! Wall Streetiltä tutut miehekkäät raitakuosit näkyvät nyt naisten kauluspaidoissa erilaisiin hihoihin yhdistettynä.

M&S Collection -paitapusero 39,95 €. Valikoimissa Helsingin, Tampereen, Porvoon ja Jyväskylän myymälöissä. M&S Collection -hame 49,95 €. Valikoimissa Helsingin, Tampereen, Porvoon ja Jyväskylän myymälöissä.

Ne myötäilevät jokaista kurvia ja korkea vyötärö saa ne istumaan täydellisesti. Nyt puhutaan farkuista, jotka istuvat päällä kuin unelma. Valikoimissamme on malleja joka vartalotyypille ja joka tyyliin.

M&S Collection -farkut 29,95 €. Valikoimissa kaikissa myymälöissä.

Hameet ja maksimekot ovat yltä päältä kuosien peitossa, sillä näyttäviä ja rohkeita kuoseja yhdistellään nyt ennakkoluulottomasti. Yhdistä samaan asuun kahta eri kuosia, joissa toistuu sama värimaailma.

M&S Collection -hame 39,95 €. Valikoimissa Helsingin, Tampereen, Jyväskylän ja Porvoon myymälöissä.