• Osallistu lahjakorttien arvontaan Facebook-sivuillamme 1.–24.12.

Osallistu lahjakorttien arvontaan Facebook-sivuillamme 1.–24.12.

Seuraa päivittäisiä lahjavinkkejämme Facebook-sivuillamme ja osallistu 50 euron lahjakorttien arvontaan! Arvomme päivittäin 1.–24.12. aikana lahjavinkki-postauksiin kommentin jättäneiden kesken 50 euron lahjakortteja Marks & Spencerin Suomen myymälöihimme. Ilmoitamme voittajille henkilökohtaisesti.


Arvonnan säännöt
Arvontaan saavat osallistua kaikki Suomessa asuvat luonnolliset henkilöt, pois lukien niiden yritysten työntekijät tai heidän kanssaan samassa taloudessa asuvat henkilöt, jotka ovat osallistuneet tämän arvonnan valmisteluun tai toteuttamiseen.
Arvontaan voi osallistua jättämällä kommentin päivittäisiin Marks & Spencerin Facebook-sivun lahjavinkki-postauksiin, joita julkaistaan joka päivä 1.–24.12.2017.

Kilpailuaika
1.–24.12.2017. Päivän voittaja arvotaan aina seuraavana päivänä. Voittajalle ilmoitetaan henkilökohtaisesti Facebook-viestillä sekä kommentoidaan voitosta jätettyyn kommenttiin.

Arvonnan palkinto
Kaikkien kommentoineiden kesken arvotaan päivittäin yksi a’ 50 euron lahjakortti Marks & Spencerin Helsingin, Jyväskylän, Porvoon tai Tampereen myymälään. Yhteensä lahjakortteja arvotaan 24 kpl. Voittoa ei voi muuttaa rahaksi. Lahjakortti on voimassa yhden (1) vuoden. Jos voittajaa ei tavoiteta 14 päivän kuluessa, arvotaan uusi voittaja.

Arvonnan järjestäjän oikeudet
Järjestäjä ei vastaa suorista tai välillisistä vahingoista tai kuluista, jotka aiheutuvat osallistumisesta tai palkinnon käyttämisestä. Järjestäjä ei myöskään vastaa palkinnon käyttämättä jättämisestä tai siitä, että palkinto ei ole tavoittanut voittajaa esimerkiksi osallistujan antamien virheellisten yhteystietojen vuoksi.

Osallistumalla arvontaan osallistuja hyväksyy nämä arvonnan säännöt ja sitoutuu noudattamaan niitä. Kilpailuun ja näihin sääntöihin sovelletaan Suomen lakia.
Järjestäjä pidättää oikeuden muuttaa sääntöjä, jos kampanjaa ei voida järjestää suunnitelmien mukaisesti.