• Kuvaa, jaa, voita!

Kuvaa, jaa, voita!

 
Tule Marks & Spencerin myymäläämme Sokokselle tutustumaan syksyn uutuuksiin ja kuvaa suosikkiasusi syksyn mallistosta. Jaa kuva omalla Instagram-tilillä tunnuksella #syksynsuosikki #marksandspencerfinland tai postaamalla kuva Marks & Spencerin Facebook-sivun arvonta-postaukseen. Arvomme kaikkien 1.10. mennessä kuvan suosikkiasusta jakaneiden kesken 3 kpl 100 euron lahjakorttia Marks & Spencerin myymälään. Ilmoitamme voittajille henkilökohtaisesti.

 

 

Arvonnan järjestäjä
Marks & Spencer Finland / SOK Fleminginkatu 34, 00510 Helsinki

Arvonnan säännöt
Arvontaan saavat osallistua kaikki Suomessa asuvat luonnolliset henkilöt, pois lukien niiden yritysten työntekijät tai heidän kanssaan samassa taloudessa asuvat henkilöt, jotka ovat osallistuneet tämän arvonnan valmisteluun tai toteuttamiseen.
Arvontaan voi osallistua kuvaamalla suosikki-asunsa Marks & Spencerin syksyn mallistosta myymälässä ja jakamalla kuva omalla Instagram-tilillä tunnuksella #syksynsuosikki #marksandspencerfinland tai postaamalla kuva Marks&Spencerin Facebook-sivun arvonta-postaukseen.

Kilpailuaika
13.9.-1.10.2017. Arvonta suoritetaan 2.10.2017. Voittajalle ilmoitetaan henkilökohtaisesti sekä kommentoidaan voitosta jaettuun kuvaan.

Arvonnan palkinto
Kaikkien kuvan jakaneiden kesken arvotaan kolme a’ 100 euron lahjakorttia Marks & Spencerin Helsingin, Jyväskylän, Porvoon tai Tampereen myymälään. Voittoa ei voi muuttaa rahaksi.

Arvonnan järjestäjän oikeudet
Järjestäjä ei vastaa suorista tai välillisistä vahingoista tai kuluista, jotka aiheutuvat osallistumisesta tai palkinnon käyttämisestä. Järjestäjä ei myöskään vastaa palkinnon käyttämättä jättämisestä tai siitä, että palkinto ei ole tavoittanut voittajaa esimerkiksi osallistujan antamien virheellisten yhteystietojen vuoksi.

Osallistumalla kampanjaan osallistuja hyväksyy nämä kampanjan säännöt ja sitoutuu noudattamaan niitä. Kilpailuun ja näihin sääntöihin sovelletaan Suomen lakia.
Järjestäjä pidättää oikeuden muuttaa sääntöjä, jos kampanjaa ei voida järjestää suunnitelmien mukaisesti.